Workshop: Ontmoeten is een beweging

Eendaagse workshop op zaterdag 9 maart 2019 over het werken met je lichaam als basis voor communicatie.

Fysiek waarnemen geeft je een schat aan informatie in het werken met mensen. De grondhouding die hiervoor nodig is, is de neutraliteit – een staat van openheid en verwondering, zonder oordelen.

Op Zaterdag 9 maart 2019
9.00 Ontvangst
9.30 – 16.30 Training
16.30 Napraten met drankje
Locatie: Kloosterhotel Zin, Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught
Organisatie: A3N
Prijs: €97 (excl. btw)

In deze trainingsdag gebruiken we Ki-oefeningen uit Aikido, de Feldenkraismethode en aanraking gebaseerd op cranio-sacraaltherapie om ons bewegende, driedimensionale lichaam te ervaren, ermee te experimenteren en het in te zetten in interactie. Hiermee krijg je aanknopingspunten om gewoontes in je communicatie onder de loep te nemen. Jezelf als een geheel ervaren helpt je de onderliggende dynamieken in je beweging, denken, voelen en handelen te verhelderen en mogelijkheden te creëren deze dynamiek in te zetten in het contact met anderen.

De workshop is gericht op/geschikt voor: professionals die de systemische benadering willen leren kennen én voor professionals die beroepsmatig de systemische benadering willen verdiepen en integreren in werk en leven.

De dag kent drie fases
Waarnemen: beweging vanuit de Feldenkraismethode en Ki- oefeningen – is de basis om jezelf waar te nemen en om je innerlijke ruimte te verkennen en ermee te spelen.
Experimenteren en uitbreiden: andere strategieën uitproberen. Ki-oefeningen en bewegings-exploratie.
Integreren: tijd en ruimte om te onderzoeken wat bij je past en hoe je dit kunt toepassen in je eigen praktijk, zowel in je eigen han- delen als met cliënten/studenten. Er is ruimte voor het inbrengen van cases.

Aanmelden

Stuur een mail naar info@a3ncoaching.nl met het bericht dat je wil deelnemen aan deze training, 
of bel naar Adriënne Graumans: 06-417 660 70.

 


De workshop wordt gegeven door:
Anna Verberne
docent Feldenkraisbewegingsmethode, en Iokai Shiatsu therapeut.
Natanja den Boeft
cranio-sacraaltherapeut, bewegingsdocent, danseres en ki-trainer.

Voor meer informatie download hier de brochure