Contact

 

privacy verklaring Mani-Kolé

 

Anna Verberne
Wogmeer 105
1643 NH Spierdijk
Tel: 0229561685
Mobile: 0610587812
manikole@quicknet.nl

 

Locaties
Amsterdam
www.praktijklijnbaansgracht.nl
Praktijk Lijnbaansgracht
Lijnbaansgracht 67-68 sous
1015 GW Amsterdam

De praktijk is gevestigd vlakbij de Westerstraat. Hier kunt u betaald parkeren, behalve tijdens de markt op maandagochtend en zaterdag.
Als u met bus 18 of tram 3 of 10 komt, stap dan uit bij halte Marnixbad-Westerstraat. Vanaf Amsterdam CS neemt u tram 13 of 17; uitstappen bij halte Rozengracht.

Spierdijk
De Hooibalie
Wogmeer 105
1643 NH Spierdijk
Tussen Alkmaar en Hoorn

De Hooibalie organiseert regelmatig prikkelende bijeenkomsten die gaan over cultuur, kunst in de polder, duurzaamheid , de relatie tussen mensen en hun voedsel, de landbouw en het landelijke gebied, stad en platteland. Over mensen en hun drijfveren, waarbij ontmoeting, ontdekking, experiment en creativiteit de basis zijn voor het gesprek of activiteit. De Hooibalie is een inspirerende omgeving om dit op een informele manier te onderzoeken .
De plaats van samenkomst is de voormalige proefboerderij “De Nieuwe Proef”, te Spierdijk , waar nu een woongemeenschap is gevestigd.
Regelmatig worden bijeenkomsten afgewisseld met een goede maaltijd van eerlijke producten – deels van eigen grond – met liefde en zorg bereid.

Den Bosch
Praktijkadres: Iokai-Shiatsu en Individuele Feldenkraisles
Memlincplein 25, 5313 BZ Den Bosch